Tuolit
Tuolit
Samll old rose alumiini
Small old rose
SwingFit and Small SwingFit Seats (1)
Eye wip stylist
Hairdresser3
Makeup print
BQ6Q8296 normal

Salli SwingFit SMALL ergonominen työtuoli Inline pyörillä

favorite_borderLisää toivelistalle

Ilmoita tilauksesi lisätiedoissa haluamasi tuolin päällisen ja rungon väri sekä rungon korkeuden. Huomaathan että hinta koskee vain perusmalleja ja perusvärejä Inlei-pyörillä. Olemme yhteydessä sinuun vielä ennen tuolisi lopullista tilausta tehtaalta.

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin

Tämä Salli Small SwingFit sopii erityisesti kapealanteiselle tai jos sinulla on kireät lonkkalihakset ja/tai suhteellisen lyhyet jalat.
Leveälanteisemmat henkilöt yleensä pitävät normaalia Salli SwingFitiä mukavampana, koska se tukee istuma-asentoa paremmin, erityisesti jos heillä on joustavat lihakset.

Miksi swing?
Kauneus- ja hoitoalan ammattilaiset, kuten kynsiteknikot, kosmetologit ja kampaajat, kohtaavat päivittäin ergonomisia haasteita työssään. Perinteisesti he joutuvat kumartumaan asiakkaiden puoleen pitkiä aikoja, mikä voi aiheuttaa selkäongelmia ja epämukavuutta. Salli Satulatuolin avulla tämä kaikki muuttuu. Istuessasi Satulatuolilla voit työskennellä selkä suorana, mikä vähentää selän kuormitusta merkittävästi, kun pääset työskentelemään lähempänä asiakastasi. Kaksiosainen istuin mahdollistaa pidemmänkin istumisen mukavasti, joten voit keskittyä täysin työhösi ilman häiriöitä ja ergonomisesti oikein. 

Satulatuoli tekee myös liikkumisesta ja tarvikkeiden kurottelemisesta vaivatonta, mikä parantaa työn sujuvuutta ja tehokkuutta. Istuin, joka myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Liikettä myötäilevä istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Kokeile Salli Satulatuolia ja huomaa eron työskentelymukavuudessa ja ergonomiassa!

 • Ihana ryhti: Pidä ryhtisi huippukunnossa, aivan kuin seisoisit, ja tunne miten istuma-asentosi muuttuu pian luonnollisen mukavaksi.
 • Tervetullut helpotus: Hyvästit alaselän ja niska-hartiaseudun jännityksille ja kivuille – anna kehosi rentoutua ja nauti kivuttomasta istumisesta.
 • Elvyttävä verenkierto: Stimuloi nestekiertoa alaraajoihin, mikä auttaa virkistämään jalkoja ja pitämään verenkierron vilkkaana.
 • Tehokas suoliston toiminta: Paranna suolistosi virtausta ja aineenvaihduntaa, mikä voi auttaa sinua tuntemaan olon kevyemmäksi ja energisemmäksi.
 • Tehokkaampi hengitys, korkea energiataso: Anna kehollesi enemmän happea ja tunne kuinka energiatasosi pysyvät korkealla.
 • Vaivaton liikkuminen: Istu alas ja nouse ylös helposti, nopeasti ja turvallisesti, rasittamatta polviasi.
 • Riskien väheneminen: Vähennä niveltulehduksen sekä polvi- ja lonkkakipujen riskiä ja pidä kehosi vahvana ja terveenä.
 • Täydellinen tasapaino: Paranna genitaalien ja sisäelinten aineenvaihduntaa ja takaa lantionpohjan, häntäluun ja lantion alueen terveys.
 • Vahvistaa syviä lihaksia ja lisää aineenvaihduntaa, auttaen näin sinua pysymään terveenä.

Miksi leveyssäätö?
Voit säätää istuimen omien mieltymyksiesi mukaan.

Miksi kaksiosainen istuin?
Kaksiosaisella satulatuolilla istut puoliseisovassa, aktiivisessa ja tasapainoisessa asennossa. Istuimen kulma saa lantion kääntymään neutraaliin pystyasentoonsa, jolloin selkaranka ja ylävartalo pysyvät ryhdikkäinä ilman lihastyötä. Voit istua hyväryhtisesti koko päivän, koska genitaalialueelle ei kohdistu liiallista lämpöä tai haitallista painetta, joten sinun ei tarvitse kääntää lantiota taaksepäin. Myös nestekierto toimii hyvin.

 • Ergonomisesti muotoiltu kaksiosainen istuin
 • Istuimessa leveydensäätö
 • Istuin nahkaa, keinonahkaa tai kangasta, katso värikartat tästä: Nahkamateriaali ja Keinonahka/kangas
 • Käsisäätöinen korkeussäätö kaasujousella
 • Korkeussäätö kaasujousella, metalli tai musta; tarkista oikea kaasujousen pituus
 • Ø 560 mm hierova Salli Base -ristikko, metalli tai musta. Voit valita myös pienemmän ristikon.
 • Maksimikuormitus 120 kg
 • Paino 10,2 kg
 • Takuu 10 vuotta  Katso valmistajan takuuehdot tästä
 • Tuolin mallistoomme on valittu Inline -pyörä, joka sopii erityisen hyvin kampaamoihin, kauneushoitoloihin sekä kynsi- ja ripsistuidioihin. 


Hyvä tietää:

 • Materiaalit: skandinaavinen naudan nahka, desinfioitava keinonahka tai villakangas
 • Kaasujousen valinta: Lyhyt kaasujousi S soveltuu alle 150-senttisille käyttäjille, keskipitkä M alle 170-senttisille ja pitkä L yli 165-senttisille.
 • Saatavilla on myös Mini-kaasujousi, joka on tarkoitettu erityistilanteisiin, ja sen käyttö riippuu työskentelykorkeudesta, ei käyttäjän pituudesta. Tallainen tarve voi olla mm. jalkahoitajalla jonka hoitopeti on hyvin alhaalla ja tekijän istuinkorkeus vaatii erityisen alhaisen säädön. Huomaathan että kaasujousi on niin lyhyt ettei tällä jousella voi työskennellä normaalilla pöytäkorkeudella.

Kaasujousen pituuden vaikutus koko tuolin korkeuteen  

 

Salli satulatuolin edut ja hyödyt - katso tästä lisää tietoja 

Voit käydä Huittisten varastollamme koeistumassa molemmat Swingfit mallit tuoleista. Huomaathan että meidän kauttamme saat myös muita Salli -tuotteita tai värivaihtoehtoja, mikäli juuri sellainen ei ole suoraan tilattavissa verkkokaupastamme. Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Salli SlimFin tuolien kaksi mallia on nähtävillä myös noutotukussamme, tervetuloa testaamaan! 

Salli tuoleihin on mahdollista myös saada Paytrailin tarjoamia laskumaksuvaihtoehtoja. Ilmoita tilatessasi tästä toiveesta niin voimme sopia tästä maksuvaihtoehdosta.  

Toimitusaika tuoleille on noin kaksi viikkoa. Erikoisväreissä toimitusaika voi olla pidempi. 

chevron_leftTakaisin

Katso myös