Info ja yleisimpiä kysymyksiä

Kenelle
Ammattitukkumme on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. 

Miksi en näe kaikki tietoja
Esimerkiksi kuvastojen sekä Academy ohje-osioiden näkeminen vaatii kirjautumisen. Myös hintojen näkeminen ja tilaaminen vaativat sisäänkirjautumisen.  

Voiko kosmetologi-/ parturikampaaja-opiskelija saada tunnukset ja tilata tuotteita? 
Kaikki alan opiskelijat ovat tervetulleita asiakkaaksemme. REQ -kestolakkatuotteita voivat tilata opiskelijat vain mikäli ovat saaneet kestolakkojen käyttöön koulutuksen. Oppilaitokset voivat kysyä meiltä koulutusvaihtoehtoa tai materiaaleja kestolakkauskoulutukseen.

Olen opiskelija ja haluan tunnukset, miten toimin
Alan opiskelijana voit tilata tunnukset nettitukkuumme. Lisätietokenttään rekisteröityessä kerro koulusi tiedot, linjan jolla opiskelet sekä arvioidun valmistumisajankohdan. Yritys-kenttä kohtaan lisää tieto: Opiskelija/ oman koulusi nimi. Tarvittaessa pyydämme lisätietoja. Huomaathan että rekisteröityminen vaatii toimivan sähköpostiosoitteen. 

Maksuvaihtoehdot
Alalla toimivat y-tunnuksen omaavat yritykset, toiminimet ja koulut voivat ostaa tuotteita laskulla. Mikäli sinulla ei ole y-tunnusta tai olet opiskelija toimitamme tilaukset postiennakkolähetyksenä. Opiskelijat voivat myös noutaa tuotteet varastoltamme Huittisista, joilloin maksutapana toimii käteinen.

Miten toimituskulut muodostuvat 
Rahtivapausraja normaalille Postista noudettavalle paketille tai Smartpost pakettiautomaatti paketuksille on 140 euroa. Tämän alle jäävän perustoimituskulu on 3,63 (alv 24% lisätään). Kotiinkantopaketista toimituskulu on 6,05 euroa (alv 24% lisätään).
Postiennakkomaksu veloitetaan Postin ajankohtaisen maksun mukaan (5,50 euroa/ syyskuu 2020).

Miten saan teiltä sähköpostia uutuuksista
Liittymällä meidän sähköpostilistallemme pysyt ajantasalla tuoteuutuuksista, tapahtumista ja tarjoksista. Lähetämme uutiskirjeitä maltillisesti, useimmiten noin 1-2 kuukaudessa. Voit aina halutessasi lopettaa uutiskirjeen tilauksen. 

Voinko tilata tuotteita vain verkkokaupan kautta
Voit tilata tuotteitamme joko verkkokaupan avulla, sähköpostilla tai vaikka puhelimitse. 

Noutotukku
Noutotukkumme ammattilaisille on avoinna arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Lilly Nails shop sijaitsee Huittisissa, Dependtukun yhteydessä, jolloin voit kätevästi ostaa kaikki tuotteet samalla kertaa.