Gwcasset 3617 72ppi web srgb 01

REFECTOCIL BROW & LASH FOAM

05942
favorite_borderLisää toivelistalle

Tuote lisättiin ostoskoriin. shopping_cart Siirry koriin
Kuvaus
INCI
Käyttöohje

RefectoCil Brow & Lash Foam -puhdistusvaahto poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet sekä ylimääräisen öljyn iholta ja karvalta taaten optimaalisen lopputuloksen käsittelyille.

Pehmeän ja vaahtomainen koostumuksen ansiosta tuote on helppo levittää ripsille sekä kulmille. Puhdistus on hellävarainen ja raikastava. Tuotteen sisältämä Aloe vera kosteuttaa ihoa ja tekee sitä pehmeän sekä joustavan.

Tuote sopii herkälle iholla poistaen meikin tehokkaasti mutta helposti ihoa hankaamatta.

Sisältö 45 ml.

Ingredients: Aqua, Coco.Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Levulinate, Parfum, Sodium Anisate, Levulinic Acid, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate.

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä yksi tai kaksi painallusta RefectoCil BROW & LASH FOAM -vaahtoa vanulapuille tai suoraan sormillesi ja puhdista meikki koko silmän alueelta tarvittaessa hellävaraisesti pyörittäen.

Viimeistele tarvittaessa Saline Solution – aineella, jonka jälkeen voit aloittaa suunnitellun väri- tai taivutuskäsittelyn ripsille tai kulmille.

Tuote sopii myös kotimyyntituotteeksi meikinpoistoon.   

chevron_leftTakaisin